Facebook Messengerin tilanäyttö pois käytöstä

Messenger on kätevä tapa pitää yhteyttä toisiin käyttäjiin, mutta on sovelluksessa eräs ominaisuus, joka saattaa ärsyttää joitakin käyttäjiä. Messenger paljastaa muille käyttäjille, milloin käytit sovellusta viimeksi.

Tilanäyttö voi aiheuttaa ihmetystä tai ahdistusta, kun malttamattomat keskustelukumppanit odottavat nopeaa vastausta, kun huomaavat vastapuolen olevan kirjautuneena. Tilanteeseen on ratkaisuna, että otat tilanäytön pois käytöstä.

Huomioi, että tilanäyttö pitää ottaa pois päältä kaikista laitteista, missä käytät Messengeriä tai Facebookia.

Tilanäyttö pois käytöstä puhelimella ja tabletilla

  1. Avaa Messenger-sovellus.
  2. Napauta käyttäjäkuvaasi.
  3. Valitse Aktiivinen-tila, jonka jälkeen ota valinta Näytä, kun olet aktiivinen pois päältä
  4. Vahvista muutos valitsemalla Poista käytöstä

Tämän jälkeen muut eivät näe milloin viimeksi olit aktiivinen puhelimella tai tabletilla.

Artikkeli jatkuu
mainoksen jälkeen

Tilanäyttö pois käytöstä selaimella

  1.  Mene selaimella Messengerin verkkosivulle ja kirjaudu sisään.
  2. Avaa hallintavalikko vasemman yläkulman hammasrattaasta ja valitse Asetukset.
  3. Ota pois käytöstä kohta Näytä, kun olet aktiivinen.

Tämän jälkeen muut eivät näe, kun käytät Messengeriä selaimella.

Tilanäyttö pois käytöstä Windows 10:n sovelluksessa

  1. Avaa Messenger-sovellus.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa käyttäjäkuvaasi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Klikkaa Aktiivinen-tila kytkintä niin, että sen alapuolella lukee Aktiivinen tila: pois.

Tämä vain, jos käytät Windows 10 Windows-kaupasta ladattua Messenger-sovellusta.

Lue aiheesta lisää

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Luet artikkelia:

Facebook Messengerin tilanäyttö pois käytöstä

31/07/2020

Messenger näyttää oletusasetuksilla muille käyttäjille, milloin viimeksi käytit palvelua.

Katso artikkeleita muista kategoriosta: