BlufVPN

Microsoft Family Safety -sovellus

Microsoftin julkaisema uusi Family Safety sovelluksen tarkoitus on tehdä verkon ja älylaitteiden käytöstä turvallisempaa koko perheelle. Sovelluksen avulla vanhemmat pystyvät hallinnoimaan lastensa älylaitteiden käyttöä keskitetysti.

Ruutuaika

Nykyään älylaitteita käytetään niin viihtymiseen kuin opiskeluun. Family Safetyn avulla voi asettaa ruutuajan rajoituksia, mutta mikä parasta tämän voi tehdä sovelluskohtaisesti. Näin älylaitetta voi käyttää esimerkiksi verkko-opiskeluun, eikä aika mene pelien pelaamiseen.

Turvallinen sisältö

Family Safetylla on mahdollista asettaa rajoituksia verkon käyttöön. Näin vanhemmat voivat asettaa terveet verkkokäytön rajat. Estää aikuisille tarkoitetun sisällön näyttäminen hakusuodattimien avulla sekä rajata selaus lapsiystävällisille sivustoille. Sovelluksen kautta lapsilla on mahdollisuus pyytää kertaluonteinen pääsy oletuksena kielletylle verkkosivulle. Sovellusostojen osalta sovelluksella on mahdollista määrittää, että kaikille sovellusostoille vaaditaan vahvistus. Tämä voi säästää ikäviltä luottokorttilaskuilta.

Lue artikkeli: Mikä eväste on?

Artikkeli jatkuu
mainoksen jälkeen

Sijainnin jakaminen

Family Safetyn kautta on mahdollista jakaa sijaintitietonsa. Näin on mahdollista nähdä, missä perheenjäsenet liikkuvat.

Saatavissa Androidille ja iOS:lle

Family Safety on ladattavissa ilmaiseksi. Android laitteille sen voi ladata Google Playsta ja iOS laitteille Applen App Storesta. Aluksi iOS-sovelluksen ruutuaika- ja verkkoseuranta ominaisuudet eivät ole yhtä kattavat, kuin Android-sovelluksessa, mutta Microsoft on ilmoittanut kehittävänsä niitä tulevaisuudessa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Luet artikkelia:

Microsoft Family Safety -sovellus

31/07/2020

Hanki yhteenveto perheesi digitaalisesta toiminnasta.

Katso artikkeleita muista kategoriosta:

Pin It on Pinterest

Kerro kaverille

Oliko artikkeli mielestäsi hyödyllinen? Kerro siitä myös kavereille.