BlufVPN

Chrome-selaimeen tärkeä päivitys

Google julkaisi maanantaina tärkeän päivityksen suosittuun Chrome-selaimeen. Päivitys on kriittinen, koska se korjaa haavoittuvuuden, jota hyökkääjät ovat jo ehtineet hyödyntämään.

Artikkeli jatkuu
mainoksen jälkeen

Haavoittuvuus koski Chromen osaa, jota käytetään ääni- ja videopuheluissa, nimeltä WebRTC. Haavoittuvuus mahdollistaa käyttäjän laitteen haltuun ottamisen, koska se mahdollistaa hyökkääjän ajaa omaa koodia uhrin laitteessa, kertoo The Hacker News. Päivitys korjaa myös muita haavoittuvuuksia, joten käyttäjän kannattaa tarkistaa, että uusimmat päivitykset on asennettu.

Googlen mukaan kyseessä ei ole kriittinen vaan se on luokiteltu korkeaksi uhaksi. Yhtiö ei paljasta tarkemmin, ketkä tai mihin tarkoitukseen aukkoa käyttävät.

Artikkeli jatkuu
mainoksen jälkeen

Chrome selaimen versio
(Tiedot käytettävästä selaimen versiosta.)
Päivitetty versio selaimesta on Windowsissa 103.0.5060.114 ja Androidissa 103.0.5060.71. Päivityksen saatavuus kannattaa tarkistaa myös Macissä ja Linuxissa, vaikka Google itse mainitsee vain Windows-version.

Google Chromen päivittäminen

Google Chromen käytössä olevan versiotiedon voi helposti tarkastaa selaimen asetuksista.

  1. Selaimen tietoihin pääsee joko kirjoittamalla osoiteriville chrome://settings/help tai Asetusvalikon kautta. Asetusvalikko avautuu selaimen oikean yläkulman kolmesta pisteestä. Vie hiiren osoitin Ohje -kohdalle ja valitse avautuvasta valikosta Tietoja Google Chromesta.
  2. Avautuvasta Tietoja Chromesta näkymässä näkyy selaimen nykyinen versio ja tieto onko Google Chrome ajan tasalla.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Luet artikkelia:

Chrome-selaimeen tärkeä päivitys

06/07/2022

Google on julkaissut Chrome-selaimeen tärkeän päivityksen, joka paikkaa haavoittuvuuden, jota hyökkääjät ovat hyödyntäneet.

Katso artikkeleita muista kategoriosta:

Pin It on Pinterest

Kerro kaverille

Oliko artikkeli mielestäsi hyödyllinen? Kerro siitä myös kavereille.