BlufVPN

Facebook Messengerin voi lukita erikseen

Facebook Messenger on saamassa uusia turvallisuutta ja yksityisyyttä parantavia toimintoja. Facebook tiedottaa uudesta ominaisuudesta, joka tunnetaan nimellä App Lock eli sovelluslukko. Uusi ominaisuus mahdollistaa Facebook Messenger -viestisovelluksen lukitsemisen erikseen. Lukituksessa voi käyttää salasanaa, PIN-koodia, sormenjälki- tai kasvotunnistetta. Jos ominaisuus on otettu käyttöön tarkoittaa se, että puhelin lukituksen avaamisen lisäksi vaatii Messenger käynnistyessään uuden tunnistautumisen asetetulla tavalla.

App Lock -ominaisuus on jo julkaistu Applen iPhonelle ja iPadille. Myös Android laitteet saavat lähiaikoina ominaisuuden käyttöönsä.

Facebook kertoo, että he haluavat tarjota käyttäjilleen uusia ja parempia tapoja huolehtia viestiliikenteensä yksityisyydestä.

Artikkeli jatkuu
mainoksen jälkeen

Facebook on tuomassa muitakin uusia asetuksia. Esimerkiksi käyttäjä voisi rajoittaa jatkossa ketkä voitat ottaa yhteyttä soittamalla tai viestillä. Lisäksi Messengeriin on tulossa yksityisasetuksille suunnattu valikko, minkä tarkoitus on helpottaa asetusten muokkaamista. Facebook tiedottaa uusis asetuksista myöhemmin lisää.

Lue aiheesta lisää

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Luet artikkelia:

Facebook Messengerin voi lukita erikseen

25/07/2020

Facebook Messengerin turvallisuus paranee.

Katso artikkeleita muista kategoriosta:

Pin It on Pinterest

Kerro kaverille

Oliko artikkeli mielestäsi hyödyllinen? Kerro siitä myös kavereille.