BlufVPN

Google Chrome on nyt entistä vikkelämpi

google chrome turvapiste
Google Chrome on tämän hetken suosituin verkkoselain. Yksi suosion syy on ollut nopeus. Selain on saanut uuden päivityksen, mikä lisää nopeutta entisestään. Nyt julkaistu M85-version nopeuttaa sivujen latautumista jopa 10 prosenttia.

Päivityksestä kerrottiin Chromium blogin artikkelissa.

Artikkeli jatkuu
mainoksen jälkeen

Google Chrome M85 sisältää uutta tekniikkaa

Uusi päivitys tuo Google Chrome -selaimeen sivujen latautumista nopeuttavaa uutta tekniikkaa. Parannus perustuu käyttäjätietojen perusteella tapahtuvaan eniten käytettyjen selaimen toimintojen optimointiin. Optimointi perustuu Profile Guided Optimization (PGO) -optimointitekniikkaan. Alun perin Microsoftin kehittämä pgo-optimointitekniikka on ollut käytössä Google Chromen versiosta 53 lähtien.

Uusi ja parannettu tekniikka tarjoaa jopa 10 prosenttia keskiarvoa nopeampia verkkosivujen latauksia. Päivitys tarjoaa myös parempaa suorituskykyä, kun järjestelmää kuormitetaan useilla avoinna olevilla välilehdillä tai ohjelmilla.

Google Chromen päivittäminen

Google Chromen käytössä olevan versiotiedon voi helposti tarkastaa selaimen asetuksista.

 

  1. Selaimen tietoihin pääsee joko kirjoittamalla osoiteriville chrome://settings/help tai Asetusvalikon kautta. Asetusvalikko avautuu selaimen oikean yläkulman kolmesta pisteestä. Vie hiiren osoitin Ohje -kohdalle ja valitse avautuvasta valikosta Tietoja Google Chromesta.
  2. Avautuvasta Tietoja Chromesta näkymässä näkyy selaimen nykyinen versio ja tieto onko Google Chrome ajan tasalla. Selaimen uusin versio on 85.

Artikkeli jatkuu
mainoksen jälkeen

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Luet artikkelia:

Google Chrome on nyt entistä vikkelämpi

04/09/2020

google chrome turvapiste
Google Chrome sai päivityksen, jonka ansiosta verkkosivujen lataaminen on jopa 10 prosenttia nopeampaa.

Katso artikkeleita muista kategoriosta:

Pin It on Pinterest

Kerro kaverille

Oliko artikkeli mielestäsi hyödyllinen? Kerro siitä myös kavereille.