BlufVPN

Instagramin ja Messengerin viestit yhdistyvät

Facebook kertoo blogissaan, että Instagramin viesteihin on tulossa merkittävä muutos. Muutoksen myötä Instagramin viestit yhdistyvät Facebook Messengerin kanssa.
Instagram ja Messenger viestit

(Instagramista voi jatkossa lähettää viestejä Messenger-käyttäjälle ja päinvastoin. Kuva Facebook.)

Artikkeli jatkuu
mainoksen jälkeen

Instagramin Direct-viestintä uudistuu

Facebook on ilmoittanut, että sen omistaman kuvapalvelu Instagramin viestit yhdistyvät Messenger-pikaviestimen kanssa. Uudistuksen tarkoituksena on, että Instagram- ja Messenger-käyttäjät voivat jatkossa viestiä keskenään, vaikka käyttävätkin eri sovellusta. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Instagram-käyttäjä voi lähettää viestin toiselle, joka voi vastata siihen Messengerin kautta ja päinvastoin.

Instagram Direct-viestintä samalla myös uudistuu merkittävästi. Messengeristä tuttuja ominaisuuksia voi jatkossa käyttää Instagramissa, kuten esimerkiksi selfie-tarroja tai katsella videoita yhteisen videopuhelun välityksellä. Lisäksi Instagramissa on jatkossa mahdollista lähettää itsestään katoavia viestejä.

Instagram uudet ominaisuudet

(Messengeristä tuttu videoiden yhteiskatselutoiminto saapuu Instagramiin. Kuva Facebook.)

Instagram-viestintään on tulossa kymmenen täysin uutta ominaisuutta, jotka ovat jo Messengeristä tuttuja. Uudet ominaisuudet eivät vaadi käyttäjiltä lisälatauksia.

Artikkeli jatkuu
mainoksen jälkeen

Viestiketjut jatkossakin pysyvät Instagramissa

Jatkossakin Instagram-käyttäjien väliset viestiketjut pysyvät yksinomaan Instagramissa. Sama pätee myös Messenger-käyttäjien välisiä viestiketjuja. Käyttäjillä on halutessaan mahdollisuus viestitellä sovellusten välillä, mutta ainakaan aluksi toimintoa ei ole pakko ottaa käyttöön.

Instagramin ja Messengerin yhdistyminen tulee lähipäivinä ”muutamille markkina-alueille” maailmalla. Suomi tuskin kuuluu ensimmäiseen aaltoon.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Luet artikkelia:

Instagramin ja Messengerin viestit yhdistyvät

01/10/2020

Instagram Messenger viestit yhdistyvät
Instagramista voi jatkossa lähettää viestejä Messenger-käyttäjälle ja päinvastoin. Lisäksi Instagram-viestintään on tulossa yhteensä kymmenen täysin uutta ominaisuutta.

Katso artikkeleita muista kategoriosta:

Pin It on Pinterest

Kerro kaverille

Oliko artikkeli mielestäsi hyödyllinen? Kerro siitä myös kavereille.