BlufVPN

WhatsAppia piinaa haitallisia merkkejä sisältävät viestit

whatsapp haitallisia merkkejä sisältävät viestit turvapiste
WhatsAppissa leviää viesti, jonka sisältämä yksinkertaisen tekstinpätkä, joka voi kaataa sovelluksen. Hankalammaksi ongelman tekee se, että sovellus voi ajautua kaatumisen sarjaan. Tämän jälkeen ainoa keino ongelman ratkaisemiseen on asentaa WhatsApp-sovellus uudestaan. Jos käytössä ei ole keskusteluista ei ole tehty pilvivarmuuskopioita, tarkoittaa sovelluksen poistaminen sitä, että tallentamattomat viesti menetetään. Ongelmasta kertoi sivustollaan WhatsApp-päivityksiä tutkiva WABetaInfo.

Artikkeli jatkuu
mainoksen jälkeen

whatsapp haitallisia merkkejä sisältävät viestit

(Kuva viesteistä, jotka sisältävät haitallisia tekstipätkiä.
Kuva: WABetaInfo)

Syy, mikä aiheuttaa sovelluksen kaatumisen on viestin sisältämät merkit, joita sovellus ei pysty tunnistamaan. Viestien lisäksi sovelluksen kaatavia merkkejä voi lähettää myös Virtual Contact Files -yhteystietojen kautta. Tällaisessa tapauksessa kontaktien nimet on kirjoitettu niin, ettei sovellus pysty niitä tunnistamaan.

Artikkeli jatkuu
mainoksen jälkeen

Jos haluat suojautua paremmin odottamattomilta ongelmilta, tässä muutama vinkki.

  1. Varmista, että sinut voi lisätä keskusteluryhmiin vain omat kontaktit. Asetus löytyy WhatsAppin asetuksista tili – tietosuoja – ryhmä – Kuka voi lisätä minut ryhmiin. Valitse vaihtoehto ainoastaan yhteystiedot.
  2. Varmista, että keskustelujen varmuuskopiointi on käytössä. Voit tarkastaa varmuuskopioinnin asetukset WhatsAppin asetuksista – Keskustelut – Varmuuskopiointi.
  3. Vältä viestien avaamista, jotka sisältävät epämääräisiä merkkijonoja.
  4. Varmista, että käytössäsi on uusin versio WhatsApp-sovelluksesta.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Luet artikkelia:

WhatsAppia piinaa haitallisia merkkejä sisältävät viestit

09/09/2020

WhatsApp huijausviesti
WhatsApp-käyttäjiä piinaa ongelma, sillä yksinkertaisen tekstipätkän sisältävä viesti voi aiheuttaa sovelluksen kaatumisen.

Katso artikkeleita muista kategoriosta:

Pin It on Pinterest

Kerro kaverille

Oliko artikkeli mielestäsi hyödyllinen? Kerro siitä myös kavereille.