BlufVPN

WhatsAppin uusi tietoturvasivu on julkaistu

WhatsApp turvapiste

Facebookin omistamalle pikaviestisovellus WhatsAppille on julkaistu oma tietoturvasivu. Tietoturvasivuston tarkoitus on informoida sovelluksen tietoturvan tasosta, sekä varoittaa käyttäjiä mahdollisista uhkaavista haavoittuvuuksista. WhatsApp-käyttäjäien pitkä aikainen toive on nyt toteutunut uuden tietoturvasivuston myötä. Tietoturvasivu tarjoaa käyttäjälle helpon tavan varmistua sovelluksen käytön turvallisuudesta.

Artikkeli jatkuu
mainoksen jälkeen

Tietoturvasivuston avulla WhatsAppin tietoturvakorjauksista on mahdollista tiedottaa entistä kattavammin. Tähän asti tiedotus on tapahtunut lähinnä sovelluskauppojen päivityslokeissa, joissa kauppapaikkojen säännöt asettavat rajoituksia, jotka rajaavat tiedotusta.

Artikkeli jatkuu
mainoksen jälkeen

WhatsApp tiedotti samalla kuudesta hiljattain havaitusta haavoittuvuudesta, jotka olisivat voineet mahdollistaa etähyökkäyksiä käyttäjiä kohtaan. Haavoittuvuuksista viisi korjattiin välittömästi ja kuudes hieman myöhemmin. WhatsApp ei ole havainnut, että haavoittuvuuksia olisi hyödynnetty.

Blogipäivityksessä WhatsApp kertoo, että tietoturvasivun tarkoitus on tehdä sovelluksesta entistä läpinäkyvämpi ja luotettavampi. WhatsAppilla on maailmanlaajuisesti yli kaksi miljardia käyttäjää. Tästä syystä tietoturva on erityisen tärkeää.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä:

Luet artikkelia:

WhatsAppin uusi tietoturvasivu on julkaistu

07/09/2020

WhatsApp turvapiste
Pikaviestisovellus WhatsApp on saanut uuden tietoturvasta kertovan sivuston.

Katso artikkeleita muista kategoriosta:

Pin It on Pinterest

Kerro kaverille

Oliko artikkeli mielestäsi hyödyllinen? Kerro siitä myös kavereille.